NetCOM automatisering heeft eigen software producten speciaal voor het kleinbedrijf. Er is gebleken dat er binnen het kleinbedrijf vraag is naar het op een eenvoudige wijze omgaan met ‘die moeilijke computer apparatuur’.  NetCOM automatisering is hierop ingegaan en heeft na enige studie het grote button & duidelijk omschrijving concept ontwikkeld dit wil zeggen dat de schermen zoals deze worden gepresenteerd aan de gebruiker altijd zijn voorzien van grote knoppen, Hierdoor zijn deze goed op het scherm te lezen is en staan er nooit meer dan 10 knoppen op één scherm. Het is gebleken dat veel software producten van de diverse leveranciers vele mogelijkheden bieden maar hiermee hun producten onnodig ingewikkeld maken. Het concept van NetCOM om maar enkele knoppen (en dus beperkte mogelijkheden op dat ene scherm) te gebruiken maakt het gebruik van een programma zeer eenvoudig zodat IEDEREEN met de computer kan omgaan.

Een voorbeeld van een standaard pakket is KASSA-PC  en ZET-OP-HET-NET.

 

 

 

 

 

 

KASSA-PC

KASSA-PC is een programma waarmee kleine bedrijven met relatief weinig producten (minder dan 100) met dit programma op eenvoudige wijze facturen/rekeningen kunnen printen. Dit programma is een ‘standaard pakket’ dat gebruik maakt van het grote button & duidelijk omschrijving concept en is te koop vanaf HFL 225,00 (excl.BTW). Op deze pagina vindt u een aantal links naar schermvoorbeelden zoals zij worden gepresenteerd in KASSA-PC. Het is duidelijk zichtbaar dat er gebruik wordt gemaakt van grote knoppen. Als knoppen op een bepaald moment niet gebruikt kunnen/mogen worden kunnen ze niet worden ingedrukt!

Voor KASSA-PC zijn er verschillende uitbreidingen te koop zoals voorraadbeheer en bestelmodulen. Voor meer informatie over software ontwikkeling kunt u contact opnemen via ons REACTIEFORMULIER

Kassa-PC VOORBEELD 1                Kassa-PC VOORBEELD 2

TOP   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZET-OP-HET-NET (dit product is nog in ontwikkeling!)

ZET-OP-HET-NET is een programma waarmee semi-automatisch nieuwe gegevens naar uw Website gestuurd kunnen. Natuurlijk maakt ook dit programma gebruik van het grote button & duidelijk omschrijving concept. Het programma wordt samengesteld in samenwerking met Comaxs (onze partner in Internetsites & Software ontwikkeling).

TOP