NetCOM verzorgt automatisering binnen u bedrijf om communicatie te optimaliseren. Activiteiten zijn op te splitsen in twee groepen namelijk:

  1. INTERNET

  2. NETWERKEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INTERNET

NetCOM verzorgt alle acties die nodig moeten worden ondernomen om uw bedrijf een deel uit te laten maken van het internet.

Doe het NU:

Er zijn verschuillende manieren om uw bedrijf op internet te profileren. Voor de kosten hoeft u het anno 2000 niet meer te laten. Eén advertentie in den landelijke krant of branche gericht vakblad kost tegenwoordig al meer dan het bezitten van een website op internet.

WAAROM zou u het doen:

We hebben al gezien dat u het voor de kosten niet hoeft te laten. Maar waarom moet u het dan WEL doen?!

  1.       Innovatieve uitstraling van u bedrijf (moderne profilering)

  2.       Vergroot u bereikbaarheid met een eigen E-mail adres. (medewerker@uwbedrijf.nl)

  3.       Presenteer u bedrijf en informatie 24uur per dag.

  4.       Reserveer alvast u bedrijfsnaam. NL / ORG / COM / NU / NET

NetCOM verzorgt al de benodigde acties voor het aanmaken en beheren van u website. Voor de ontwikkeling heeft NetCOM een partner gevonden die gespecialiseerd is in het bouwen van websites zodat de kwaliteit die NetCOM biedt altijd hoog is. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op Comaxs (onze partner in Internetsites)

TOP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NETWERKEN

NetCOM kan een opstelling van uw PC verzorgen die er voorzorgt dat alle gegevens altijd toegankelijk zijn Werkt u nog veel met diskettes? Dit is uit de tijd!! Hiervoor zijn andere snellere en meer betrouwbare oplossingen. Vraag NetCOM voor een inventarisatie en laat uw bedrijf eens goed doorlichten door een automatiseringsdeskundige die in u taal spreekt. Geen moeilijke termen, geen dure oplossingen maar gewoon …Simpel en doeltreffend!

                                                  

TOP